8 Temmuz 2011 Cuma

Haber

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde emekli bir makine teknisyeni, uzun uğraşlar sonucu naht sanatını uygulayabilmeyi başararak sanatsal eserler ortaya çıkardı.
İzmir’in Çiğli ilçesinde Halk Eğitim Merkezi müdürlüğünün açtığı kurslara katıldıktan sonra kendini geliştiren ve naht sanatı eserler üzerinde çalışmaya başlayan emekli makine teknisyeni Hasan Veral, ortaya çıkardığı eserler ile Burhaniye Yağcı Kültür Merkezi’nde bir sergi açtı. Burada yaptığı eserleri sergiyen Veral’ın çalışmaları büyük ilgi topladı.
naht sanatının sabır gerektiren bir iş olduğunu ve ağaç oymacılığı geleneğinin Orta Asya’dan geldiğini belirten Veral’ın sergisi bir hafta süreyle açık kalacak.

İletişim : hasan.veral (at) hotmail.com

5 yorum:

  1. Merhaba Hasan Bey
    Blogunuzu yeni gördüm. İncelemeye çalıştım. Ellerinize sağlık. Hepsi birbirinden değerli eserler. Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Hasan Bey
    Çalışmalarınız ilgimi çekti. Sizinle tanışmak istiyorum ançak telefon numaranıza ulaşamadım yardım ederseniz sevinirim iyi günler.

    YanıtlaSil
  3. hocam,hayırlı akşamlar.bugün isminiz zikredildi.Sayfanızı inceledim.Hakikaten çok güzel ve başarılı.Hepsi birer birer sabr eseri.Allah yolunuzu açık etsin.Bende yazları Çandarlı da oluyorum.İnşaAllah görüşürüz.

    YanıtlaSil
  4. hocam,hayırlı akşamlar.Bugün bir konuşma sırasında isminiz geçti.Adresinizi aldım ve sayfanızı inceledim.Hakikatet çok güzel çalışmalar.Hepsi birer sabr örneği.Allah yolunuzu açık etsin.Bende yazları Çandarlı-Dikili de kalıyorum.İnşaAllah görüşürüz.

    YanıtlaSil
  5. merhaba hasan bey çalışmalarınız çok hoşuma gitti. bende bu işle hobi olarak uğraşmak istiyorum acaba bana bu konuda yardımcı olur musunuz ? iletişim linkiniz boştu bu yüzden riyadh13@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil